Bästa reseadaptern 2024

När du reser till olika länder är det viktigt att ha rätt typ av reseadapter för att kunna ansluta elektronik som telefoner, bärbara datorer och andra prylar. Utan en reseadapter finns det en stor chans att dina enheter inte kan laddas eller ens fungera. Detta gäller särskilt när du reser utanför Europa, där uttagskontakterna ofta är helt annorlunda.

När det sedan kommer till själva reseadaptern finns det många olika typer av reseadaptrar, så det är viktigt att välja rätt adapter för just dina behov beroende på vilket eller vilka länder du skall resa till. Vissa adaptrar fungerar till exempel bara med vissa typer av enheter, medan andra är mer universella. Det finns också adaptrar som har USB-portar, vilket kan vara praktiskt för att ladda flera enheter samtidigt.

Köptips Skross universaladapter (med USB)

Vår favorit när det kommer till reseadaptrar är Skross universaladapter (som har USB-uttag som bonus), som finns till riktigt bra pris (du hittar alltid bästa priset här nedan). Det är bara att klicka på bilden eller pris-länkarna för att läsa mer.


Skrivet av Stefan Johansson, lästid: ~2 min.
Texten uppdaterades senast 2023-11-08.


Skriv en kommentar